زلنسکی: اوکراین نمی‌تواند با واگذاری بیشتر خاک خود در ازای آتش‌بس موافقت کند ادعای نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران حمله ۶ پهپاد یمنی به ۴ موضع حیاتی در اراضی اشغالی گزارش سالانه حقوق بشر آمریکا: خشونت روزانه اسرائیل در کرانه باختری رکورد ۲۰ ساله را شکست وزارت خارجه یمن: عملیات نیرو‌های مسلح ما برای همبستگی با غزه است رایزنی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره تحولات غزه مصر: کمیته‌ای از ۱۵ شخصیت فلسطینی برای اداره غزه به مدت ۶ ماه تشکیل شده است زلنسکی به گفت‌و‌گو‌های ترامپ و پوتین دعوت نشده است یک دیپلمات زن، مدیرکل آمریکا وزارت خارجه ایران شد لاریجانی: جبهه مقاومت دنبال منافع مردم منطقه است انتصاب جدید در وزارت امور خارجه؛ حمید قنبری کیست؟ غریب‌آبادی: همکاری کشور‌های ساحلی خزر برای حفاظت از آن ضروری است کاخ سفید: «ترامپ» و «پوتین» جمعه در «انکوریج» دیدار می‌کنند نیرو‌های گارد ملی آمریکا وارد پایتخت شدند سفیر جدید اندونزی استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد

دیدار گروسی و محمد اسلامی

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۱ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 17
کد خبر: ۲۷۵۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که به تهران سفر کرده است، روز پنجشنبه با «محمد اسلامی» معاون رئیس‌جمهوری اسلامی ایران و رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار و گفت‌وگو کرد.

طبق گزارش خبرگزاری صداوسیما، بعد از دیدار و گفت‌گوی اسلامی و گروسی، دو طرف از نمایشگاه دستاوردهای صلح‌آمیز هسته‌ای بازدید خواهند کرد.

پس از این دیدار دوجانبه، «رافائل گروسی» و «محمد اسلامی» در نشست خبری به سوالات خبرنگاران رسانه‌های داخلی و بین‌المللی پاسخ خواهند داد.

گروسی چهارشنبه عصر با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و رایزنی کرده بود.

عراقچی درباره این دیدار در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: گفت‌وگوی مفیدی با آقای گروسی داشتم. در ماه های آتی، آژانس می‌تواند نقش مهمی در حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران ایفا کند.

او در ادامه افزود: از آنجایی که عوامل مخرب مختلفی جمع شده‌اند تا مذاکرات کنونی را از مسیر خود منحرف کنند، ما به یک «مدیرکل صلح» نیاز داریم. تمایل داریم که به ماموریت گروسی برای دور نگه داشتن آژانس از سیاست و سیاسی‌شدن و حفظ تمرکز بر وظایف فنی‌اش اعتماد کنیم.

گروسی نیز پس از دیدار با عراقچی، بر لزوم همکاری طرفین تاکید کرد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار